portret użytkownika Paulina Kmieć

Polityka spamowa Golfmanii

 

Serwis Golfmania nie jest platformą handlową czy narzędziem marketingowym. To serwis społecznościowy, służący komunikacji, koncentacji i konsolidacji środowiska golfowego.
Każda działalność sprzeczna z przeznaczeniem serwisu jest nie mile widziana i będzie piętnowana.

Użytkownicy dopuszczający się SPAMU - rozsyłający oferty handlowe i reklamowe do Golfmaniaków, bez wiedzy i zgody właściciela serwisu - będą usuwani z Golfmanii.

 

Golfmania pl
Odpowiedz Golfmania pl

Reklama/spam w serwisie

Golfmaniacy!

Jak już uprzedzaliśmy - chcemy tworzyć serwis praktyczny, przyjazny, przynoszący korzyści swoim użytkownikom.
Wiemy o tym, że wśród Golfmaniaków są właściciele sklepów golfowych, golfiści, szefowie driving range'ów i pól golfowych i inni ludzie z branży.
Czasem jest tak, że któryś z nich ma coś na prawdę wyjątkowego do zaproponowania innym fanom golfa - proszę o tym pisać jak najszybciej na forum.
Zniżki? - Chętnie, dlaczego nie?
Ale powstrzymajcie się z oferowaniem czapek, rękawiczek i innych gadżetów, o których wiadomo, że istnieją i raczej nie ma problemów z ich zakupem.
Nie chcemy by Golfmania zamieniła się w hipermarket czy słup ogłoszeniowy.
Będziemy usuwać reklamy.

z golfowym pozdrowieniem,
Główny Golfiarz.

Golfmania.pl

Michał Kulczyński
Odpowiedz Michał Kulczyński

Brawo

Bardzo dobra decyzja. Popieram - proshop golfowy :)

Paulina Kmieć
Odpowiedz Paulina Kmieć

W związku z polityką spamową naszego serwisu ...

jak zapowiadaliśmy wcześniej, usuwamy z naszego serwisu wątki stricte reklamowe, nie na temat, pisane bez szacunku do czytających itd itd.
Dlatego właśnie usuwamy "wypowiedzi" Pani z Hiszpanii.

pozdrawiam

Paulina

Arkadiusz Rutkowski
Odpowiedz Arkadiusz Rutkowski

swietnie

Świetnie, wreszcie będzie jeden z niewielu serwisów gdzie będzie można normalnie wejść bez zbędnego usuwania ilości reklam ze skrzynki i czytania ich na forum.

Ja bym zaproponował jeszcze usuniecie konty typu:
Nazwisko - jadsdjas
Imię - nhadsdsao
Lub czegoś takiego:
www.home2homespain.com - nie wiedziałem że ktoś tak może mieć na nazwiisko:P

Strona główna